Nyheter

Brystrekonstruksjon

mai 24, 2022

Ved en brystrekonstruksjon gjenoppbygges brystets form og følelse etter en mastektomi. Tusenvis av kvinner velger rekonstruksjon etter brystkreft, men avgjørelse om rekonstruksjon er veldig personlig. Noen velger rekonstruksjon av praktiske…

Les mer »

MENTORløftet

mai 24, 2022

Uansett bakgrunnen for valget ditt, vil det å vite at kirurgen din har valgt implantater av høy kvalitet, kunne gjøre at du kan føle deg trygg på valget ditt i…

Les mer »

Livet etter en brystforstørrelse

desember 12, 2018

Å ta beslutningen om å la seg operere kan føles både spennende og nervepirrende. Når du har besluttet å ta en brystoperasjon, er det naturlig å ha tanker om hva som skal skje og hvordan det vil føles etter operasjonen.

Les mer »

Hvor holdbart er et implantat?

desember 10, 2018

I over 30 år har Mentor produsert høykvalitets produkter til brystforstørrelse og rekonstruksjon. Vi ønsker at du skal føle deg trygg gjennom hele prosessen og i mange år etter din operasjon. Før du velger å gjennomgå en brystforstørrelse kan det være nyttig å kjenne til hva som kan påvirke implantatets levetid og brystets utseende over tid.

Les mer »

10 grunner til å velge Mentor

desember 10, 2018

Når du velger et Mentor implantat, vil vi at du skal føle deg trygg på at du har valgt det rette implantatet og at det er et solid selskap som står bak. Her kan du lese litt mer om våre arbeidsmetoder og vår tilstedeværelse rundt om i verden.

Les mer »

Skal jeg gjennomføre en brystforstørrelse

desember 10, 2018

Før du bestemmer deg for å gjennomgå en brystforstørrelse, er det viktig at du har tenkt godt igjennom hva dette innebærer for deg. Her kan du lese mer om hva som kan være avgjørende for at en operasjon er noe for deg.

Les mer »

Hvordan skal mitt implantat plasseres

oktober 5, 2018

Før din brystforstørring er det en hel del beslutninger som du som pasient må ta sammen med din kirurg. En av dem er hvordan implantatet skal plasseres.

Les mer »