Mer om implantatene og dine valg

Du har kanskje vurdert å operere brystene dine, bestilt time til operasjon eller du vil vite
mer om hvordan en brystforstørrelse utføres? Vi ønsker å gi deg så mye informasjon som mulig,
enten du nettopp har startet prosessen eller er godt i gang. Bla deg nedover og les mer
slik at du får nødvendig informasjon og at du føler deg godt forberedt.

Skal jeg gjennomføre en brystforstørrelse

Før du bestemmer deg for å gjennomgå en brystforstørrelse, er det viktig at du har tenkt godt igjennom hva dette innebærer for deg. Her kan du lese mer om hva som kan være avgjørende for at en operasjon er noe for deg.

Les mer

Hvor holdbart er et Mentorimplantat?

I over 30 år har Mentor produsert høykvalitets produkter til brystforstørrelse og rekonstruksjon. Vi ønsker at du skal føle deg trygg gjennom hele prosessen og i mange år etter din operasjon. Før du velger å gjennomgå en brystforstørrelse kan det være nyttig å kjenne til hva som kan påvirke implantatets levetid og brystets utseende over tid.

Les mer

MENTORløftet – Garantiordning

Uansett bakgrunnen for valget ditt, vil det å vite at kirurgen din har valgt implantater av høy kvalitet, kunne gjøre at du kan føle deg trygg på valget ditt i lang tid etter inngrepet. Forhør deg med din kirurg hvilke garantiordninger de tilbyr. MENTORløftet er en av markedets mest omfattende garantier på markedet.1) Les mer i Mentorløftet garantibrosjyre   REFERANSER1) Basert på garantisammenligninger mellom følgende brystimplantater: Allergan Natrelle: http://www.natrelle.co.uk/breast-enhancement/Pages/warranty.aspx, EuroSilicone & Nagor: http://nagor.com/pdf/Warranty_PDF_Nagor.pdf, Arion: http://www.laboratoires-arion.com/images/arion/ARION_GUARANTEE_PROGRAM_ANG.pdf, Polytech: http://www.polytechhealth.info/images/pdf/IoE_Information_engl_2015-01.pdf, Motiva: https://motivaimplants.com/product-warranty/, Sebbin: Garantie des IMPLANTS MAMMAIRES and La garantie premium, Accessed March 20 2017.

Les mer

10 grunner til å velge Mentor

Når du velger et Mentor implantat, vil vi at du skal føle deg trygg på at du har valgt det rette implantatet og at det er et solid selskap som står bak. Her kan du lese litt mer om våre arbeidsmetoder og vår tilstedeværelse rundt om i verden.

Les mer

Brystrekonstruksjon

Ved en brystrekonstruksjon gjenoppbygges brystets form og følelse etter en mastektomi. Tusenvis av kvinner velger rekonstruksjon etter brystkreft, men avgjørelse om rekonstruksjon er veldig personlig. Noen velger rekonstruksjon av praktiske årsaker som bedre passform, noen har aversjon mot brystproteser. For andre kan valget om brystrekonstruksjon dreie seg om selvtillit, seksualitet og kroppsbilde. Hos MENTOR® forstår vi at det å komme frem til en avgjørelse er personlig og vil at du skal føle deg trygg underveis ved og gi deg informasjon som kan hjelpe deg i beslutningsprosessen. Hvilke muligheter finnes? Brystrekonstruksjon involverer ofte mer enn én prosedyre, som utføres i etapper, og den kan enten begynne på tidspunktet for mastektomi eller utsettes til et senere tidspunkt. Det er en rekke faktorer som kan påvirke tidspunktet og den optimale metoden for brystrekonstruksjon, typen mastektomi, onkologiske behandlinger og kroppstype. Hva du kan forvente ved umiddelbar rekonstruksjon Den rekonstruktive operasjon vil begynne samtidig med mastektomi. Etter…

Les mer

Hvordan skal mitt implantat plasseres

Før din brystforstørring er det en hel del beslutninger som du som pasient må ta sammen med din kirurg. En av dem er hvordan implantatet skal plasseres.

Les mer

Livet etter en brystforstørrelse

Å ta beslutningen om å la seg operere kan føles både spennende og nervepirrende. Når du har besluttet å ta en brystoperasjon, er det naturlig å ha tanker om hva som skal skje og hvordan det vil føles etter operasjonen.

Les mer