The Confidence Room

Du har kanskje vurdert å operere brystene dine, bestilt time til operasjon eller du vil vite
mer om hvordan en brystforstørrelse utføres? Vi ønsker å gi deg så mye informasjon som mulig,
enten du nettopp har startet prosessen eller er godt i gang. Vi har laget The Confidence Room
for å hjelpe deg med å få et helhetlig bilde og sørge for at du er godt forberedt.

Livet etter en brystforstørrelse

12 desember 2018

Å ta beslutningen om å la seg operere kan føles både spennende og nervepirrende. Når du har besluttet å ta en brystoperasjon, er det naturlig å ha tanker om hva som skal skje og hvordan det vil føles etter operasjonen.

Les mer

Hvor holdbart er et implantat?

10 desember 2018

I over 30 år har Mentor produsert høykvalitets produkter til brystforstørrelse og rekonstruksjon. Vi ønsker at du skal føle deg trygg gjennom hele prosessen og i mange år etter din operasjon. Før du velger å gjennomgå en brystforstørrelse kan det være nyttig å kjenne til hva som kan påvirke implantatets levetid og brystets utseende over tid.

Les mer

10 grunner til å velge Mentor

10 desember 2018

Når du velger et Mentor implantat, vil vi at du skal føle deg trygg på at du har valgt det rette implantatet og at det er et solid selskap som står bak. Her kan du lese litt mer om våre arbeidsmetoder og vår tilstedeværelse rundt om i verden.

Les mer

Skal jeg gjennomføre en brystforstørrelse

10 desember 2018

Før du bestemmer deg for å gjennomgå en brystforstørrelse, er det viktig at du har tenkt godt igjennom hva dette innebærer for deg. Her kan du lese mer om hva som kan være avgjørende for at en operasjon er noe for deg.

Les mer

Hvordan skal mitt implantat plasseres

05 oktober 2018

Før din brystforstørring er det en hel del beslutninger som du som pasient må ta sammen med din kirurg. En av dem er hvordan implantatet skal plasseres.

Les mer